Üdvözöllek!

Itt írhatsz nekem:
Kicsit jobban megismerhetsz, ha ide kattintasz:
hotdog.humeg ide:
Van képem hozzáés ide is:
Jártamban-keltemben... fotózgattam

Vissza a főlapra
Hogy ki vagyok én? Senki - mondhatnám ezt is. Átlagember, semmi különös. Már nem fiatal, nem különösebben szép, nem kiemelkedően tehetséges semmiben, éli a maga semmi kis életét. De nem mondom ezt... dehogyis mondom! Kezdjük előlről, jó?


Hogy ki vagyok én? Én egy csoda vagyok! Egyszeri, különleges és megismételhetetlen... legalább akkora csoda mint Te, aki most olvasol, és mint az a sok milliárd ember, aki él a földön. És most úgy gondolom, hogy ebből a csodából, aki én vagyok, meg kell mutatnom mindazt, ami lehetséges, és amire képes vagyok.

Hogy kinek akarom megmutatni? Hát, elsősorban saját magamnak. De tényleg, komolyan! Ahogy az ember korosodik, egyszer csak ráeszmél, hogy nem is ismeri saját magát..., hogy még kiaknázatlan képességei lehetnek, hogy vannak vágyai, amiket eddig fel sem ismert, hogy valami többet akar, ameddig még lehet, ameddig még engedi a szűkre szabott idő.

Igen, elsősorban magamnak... de persze ha érdekel még valakit mindaz, amit én itt összehordok, az... na az csúcs lenne! Mert az rokonlélek, barátkozási lehetőség, az az igazi pozitív hozadéka ennek a netes világnak. Hogy a hasonszőrűek egymásra találhatnak, és nem számít, hány kilométer és hány év választja el őket valójában egymástól.

Hogy miért ezt a nevet választottam? Ha pécsi vagy, biztosan tudod, mit jelent. Talán akkor is, ha más vidéken élsz... örülnék neki, ha ismernéd ezt a szót. De ha mégsem, majd elmesélem a blogomban... most csak annyit: ott látod a fejlécemen, és ott látod a profilképemen is; az a kosfej ott mellettem eozinból van. Ez a Zsolnay gyár világhíres, máig utánozhatatlan terméke, és jól sejted: én a pécsiségemet akarom demonstrálni ezzel a névvel.

Itt születtem, pécsi tüke vagyok (ezt is csak a pécsiek értik). Szeretem a  városomat, és igyekszem megmutatni másoknak is a szépségeit. Most különösen büszke vagyok rá, hogy 2010-ben a mi városunk lett Európa Kultúrális Fővárosa. Azért ez nem semmi, ugye?!:)))