A hotdog.hu-n:
2007. február 2-a óta van saját profilom, eozin néven. Tárhely problémák áthidalása céljából valamivel később csatlakozott hozzá eozina is. Ennyi idő alatt nagyon sok mindent "összeügyeskedtem", és sok új ismerőst is szereztem ott, akik rendszeresen véleményt is fűznek a látottakhoz. Hogy mi minden van ott? Hát először is, ott született az ide is áthozott két magazin, csak persze ott még egyelőre sokkal bővebb anyaggal. Sorolom, mi mindenre lehet kattintani:

Van képem hozzá magazin
Jártamban, keltemben... fotózgattam magazin
Van blogom
Fotóalbumjaim
Kisállataim címmel néhány szellemesnek szánt szösszenet
Stb...(megtalálod a profilon:)
A canadahun.com lapon:
Valamikor hajdanán, itt próbálkoztam először az internetről való le-, és feltöltögetéssel. Erre kiválóan megfelel ez a honlap, ma is szoktam böngészgetni róla zenét, képeket, pps-eket. Egy képzőművészeti témájú fórumba rakosgattam fel tetemes mennyiségű reprót, festményekről, szobrokról, modern üvegtárgyakról, alkotóik szerint csoportosítva.  Ezeket az összeállításokat ma is vállalom, esetenként hivatkozom is rájuk egy-egy magazin-cikkemben, mint kiegészítő anyagra. (Még több kép!:)))
Mostanában beléptem egy amatőr fotósoknak létrehozott klubba is. Néhány, az adott témákhoz illeszkedő képem oda is felkerült.
Itt, ezen a honlapon:
Ahogy a bemutatkozásomban is ígértem, minden, ami engem érdekel, laza, spontán szöveggel elmesélve, és sok-sok fotóval megspékelve, hármas tagolásban:

1.) Van képem hozzá... magazin: egy-egy témához, általam kedvelt művészhez vagy látott kiállításhoz kapcsolódó élményeim, gondolataim, a művek reprodukcióival illusztrálva.

2.) Jártamban-keltemben... fotózgattam c. magazin: a cím magáért beszél, saját fotóim, saját szövegemmel körítve.

3.) Mi is az az eozin? A név kötelez: ebben a blokkban összegyűjtöttem mindent, amit az eozinról és általában a Zsolnay porcelánról írtam bárhol, bármikor.

Mindhárom blokkra már a nyitólapon kattinthatsz (meg persze itt is). Felépítésük egységes, mindháromnak van egy-egy főlapja, rövid leírással a tartalmáról. Az áttekinthetőség kedvéért rovatokra tagolódnak. Az egyes rovatoknak is van egy-egy főoldala, onnan juthattok el az egyes cikkekhez. Egy-egy cikk - témájától függően - esetleg több rovathoz vagy több magazinhoz is kapcsolódhat. Ez a honlap még új, most formálódik, alakulgat. A magazinoknál írok bővebben arról, hogy a korábbi "cuccaimat" át szeretném menteni ide. De ez időigényes dolog, nem megy egyik napról a másikra. Ezért gyakran hivatkozok a más web-helyeken lévő dolgaimra, és ezért hoztam létre ezt a "tartalomjegyzék-féleséget" is. A bal- és jobboldali dobozokban láthatjátok, hol mindenhol lehet még találkozni eozinnal, azaz tőlem származó látni-, olvasgatnivalóval. Ahol szükségesnek ítélem hivatkozásokkal igyekszem biztosítani az "átjárhatóságot" a különböző honlapokon lévő anyagaim között.
Többször megkérdezték már tőlem, hogy hogy győzöm mindezt. Hát, időm van....s amint látjátok:Van képem hozzá!:))))

Honlapom az eoldal.hu-n
Nem is olyan régen, amikor még csak keresgéltem a lehetőségét annak, hogy hogyan lehetne nekem egy saját honlapom, de nem voltam olyan ügyes (mert most már az vagyok ám!:))), hogy szerkesszek is magamnak önállóan, nos akkor próbálkoztam néhány ingyenes weblapkészítő helyen, ahol sablonokkal könnyítik meg a honlapkészítést. Ez volt az egyik ilyen hely, és nagyon jól be is vált volna... csakhogy én közben ügyesedtem, okosodtam:)))
Mégsem szeretném megszüntetni, hanem arra használom majd, amiben a legjobbnak bizonyult számomra. Nagyon jó a fotógalériája, ezért olyan saját fotóimat fogom feltenni oda, amik valamiért kimaradnak a magazinjaimból, de mégis szeretném megmutatni őket... szöveg nélkül, vagy kevés szöveggel... és talán majd blogot is írok itt, valamikor később...
Honlapom a site.google.com-on
Ez is hasonló próbálkozás volt a saját honlap készítésére, mielőtt még megszületett volna az "igazi" honlapom. (A kész sablonokkal igazán szép honlapot lehet  szerkeszteni, de hát én olyant akartam, amit egészen én csináltam:)))

Valamikor, évekkel ezelőtt igen nagy lelkesedéssel gyártottam power pointos bemutatókat. Néha még ma is elkövetek egyet-egyet. Ezeket "tárolom" ezen a honlapomon, s adott esetben hivatkozom is rájuk egy-egy magazincikkben, mint kiegészítő látnivalóra.